Evenementen

Op deze site staan de evenementen die georganiseerd worden door de FOD Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg.

In de Kalender welzijn op het werk staan de vormings- en bijscholingsactiviteiten voor preventieadviseurs, vertrouwenspersonen en arbeidsgeneesheren.

Evenementen van de FOD

In de rubriek Evenementen van de FOD worden alle activiteiten van de FOD Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg opgenomen: studiedagen, infosessies,... Alle geïnteresseerden kunnen zich inschrijven.

Kalender welzijn op het werk

In de Kalender welzijn op het werk worden opleidings- en bijscholingsactiviteiten voor preventieadviseurs, vertrouwenspersonen en arbeidsgeneesheren opgenomen.

Die activiteiten worden georganiseerd door de FOD Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg en door andere instellingen.

Mijn evenementen

In uw profiel vindt u de evenementen waarvoor u bent ingeschreven, de documentatie van bij de evenementen die u heeft bijgewoond, uw aanwezigheidsattesten, enz.

Heb je geen profiel? Meer informatie over de registratie in de rubriek Hoe inschrijven.

 • Webinar over agressie vanwege derden in de zorgsector

  Zorgverleners worden vandaag de dag steeds vaker geconfronteerd met situaties van agressie en geweld tijdens het uitoefenen van hun beroep; bij het bieden van zorg aan patiënten en bewoners, maar ook in contacten met familie en externe werknemers. Deze risico’s kunnen een grote impact hebben op het psychosociaal welzijn van zorgpersoneel
  Type evenement
 • Netwerk- en intervisiesessie voor vertrouwenspersonen uit het onderwijs - Brugge

  Deze netwerk- en intervisiesessie, georganiseerd door de FOD Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg i.s.m. het Provinciaal Comité voor de Bevordering van de Arbeid van West-Vlaanderen, biedt algemene ondersteuning bij het uitoefenen van uw taak als vertrouwenspersoon waarbij u op een veilige manier kan reflecteren over de
 • Netwerk- en intervisiesessie voor vertrouwenspersonen uit het onderwijs - Hasselt

  Deze netwerk- en intervisiesessie, georganiseerd door de FOD Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg i.s.m. het Provinciaal Comité voor de Bevordering van de Arbeid van Limburg, biedt algemene ondersteuning bij het uitoefenen van uw taak als vertrouwenspersoon waarbij u op een veilige manier kan reflecteren over de moeilijkheden die u